En toen zaten we er zomaar ineens middenin...

 

Sinds ik begon in 2011 waarschuwde ik er al voor: De aanstaande controlestaat en baby stapje bij baby stapje zag ik en met mij vele anderen binnen de onafhankelijke media(of alt. media, wat u wil) het vorm krijgen, en nu zijn we op het punt gekomen dat ik moet constateren dat we er middenin zitten. Censuur viert hoogtij, ongewenste critici worden opgepakt en wie ze niet direct te pakken kunnen krijgen worden bedreigd(kom ik later in deze blog op terug.). Dat onze democratie een nep democratie is wordt steeds duidelijker. Dat is logisch want ze proberen het niet eens meer te verbergen. Het boeit ze niet dat u het weet. Het ontkennen is nog maar voor de vorm. 

 

We zitten in een dictatoriale technocratie en we worden niet bestuurd door de overheid maar door een select clubje dat we ook wel World Economic Forum(WEF) noemen. Hetgeen wat wij regering en overheid noemen zijn slechts marionetten die moeten oplepelen wat de Klaus Schwab en aanhang voorschrijven. Het doel de zogenaamde "Great Reset" ga ik hier niet over uitweiden, daar hebben we al zoveel over geschreven dat u dat zelf heel gemakkelijk kunt nalezen mocht u er nog geen weet van hebben(in dat geval gefeliciteert, dat het eindelijk is gelukt onder die rots vandaan te komen). 

 

Enfin, zoals gezegd, het wordt erger en we zitten middenin de uitrol van deze "Great Reset" en dat begint met manipulatie want angst houdt de nuttige idioten in het gareel en plaatst de ongewenst critische individuen in de spotlights zodat ze er gemakkelijk kunnen worden uitgepikt. Kijk maar naar het laatste wapenfeit van het WEF tuig namelijk de arrestatie van Willem Engel. Ik weet zeker dat deze actie veel mensen de ogen heeft geopend zowel in de zin van "Wow, ik wist niet dat het al zo erg was" als ook hoeveel nuttige idioten er nog zijn die hier een feestje om vieren.

 

Door de arrestatie van Engel zullen er veel mensen zijn die nu pas wakker worden en beseffen dat de vrijheid van meningsuitting dood en begraven is, maar ik weet dat het al veel eerder begon, namelijk op 13 mei 2013 werd een Nederlandse cartoonist die werkte onder het pseudoniem Gregorius Nekschot van zijn bed gelicht en vastgezet, vanwege vrijwel hetzelfde als wat men Engel verwijt. Hij zat anderhalve dag vast vanwege de publieke verontwaardiging die ontstond, maar dat is anders bij Willem Engel. Hem hebben ze twee jaar lang kunnen demoniseren, besmeuren en zwart kunnen maken en zie het resultaat afgezien van een enkeling kraait er geen haan naar en mag hij 14 dagen in de bak zitten in afwachting van een rechtszaak waarvoor het onderzoek nota bene nog loopt. Daar krijgt hij vrijwel zeker te maken met een D666 rechter die hem al heeft veroordeeld nog voor hij voet in de rechtszaal heeft gezet en als niemand erover gaat piepen, nou dan hebben we juris prudentie en is het klaar, dan kunnen ze iedereen met een onwelgevallige mening gewoon opsluiten wanneer dat zo uitkomt. En de nuttige idioten dansen nog maar eens een dansje omdat weer zo'n levensgevaarlijke Wappie is vastgezet, tot zij de Wappie in kwestie zullen zijn(Want zo gaat dat altijd het is een hellend vlak en iedereen komt vroeg of laat aan de beurt).

 

We zien het gebeuren, ook ik merk het. Onlangs nam 1 van de hostingproviders waar ik diensten afneem contact met me op met de mededeling dat onze (R)overheid navraag had gedaan naar wie de eigenaar is van World Unity. Op dat moment besefte ik hoe goed het was hosting te nemen in landen zonder verplichtingen naar de EU en de provider heeft dan ook gewoon de figuurlijke middelvinger opgestoken en mij vervolgens in kennis gesteld. Ik verberg me niet en iedereen mag weten wie de eigenaar van Worl Unity is. Maar het feit dat ze het op deze wijze proberen spreekt boekdelen. 

 

Enfin, om een lang verhaal kort te maken het wordt erger en het gaat nog veel erger worden. Eigenaren van alternatieve websites zullen worden bedreigd, mogelijk hun websites en/of domeinnamen geconfisceerd. Daarom wil ik iedereen die dit leest vragen om vooral ook lid te worden van onze Telegram groepen, zodat we een manier hebben u te bereiken mocht dit gebeuren en wij onder een nieuwe domeinnaam terugkomen. Zo raakt u ons nooit kwijt en wij u niet. 

 

Onze Telegram feeds zijn:

World Unity: https://t.me/worldunity_me
Health Bytes: https://t.me/health_bytes
Naturotheek: https://t.me/naturotheek
Natuurlijf: https://t.me/natuurlijf

 

Blijf vooral de alternatieve media steunen, want u bent de enige levenslijn die zij hebben zowel voor inkomsten als bereik omdat ze door de gevestigde orde met de rug tegen de muur worden gezet. Indien u kunt doneer, indien u ze leest, deel en indien ze worden aangevallen spreek u uit. Het worden bittere tijden(Die we helaas hebben verwacht) maar samen staan we sterk en vergeet nooit: WIJ ZIJN MET MEER!

 

*Dit artikel wordt u gratis en zonder advertenties aangeboden door Urubin Social.
Indien u net als wij voorstander bent van vrije informatie en tegen censuur, overweeg dan een kleine donatie zodat wij deze dienst gratis kunnen blijven leveren. Iedere bijdrage hoe klein ook helpt ons het platform in de lucht te houden!
Klik hier om een donatie te doen en klik hier om ook lid te worden van het enige echte censuurvrije Social Media Platform van Nederland!

 

March 19, 2022