Welkom in de medische apartheidstaat

 

Vandaag beleven we een zwarte dag en misschien wel de zwartste dag in de geschiedenis van Nederland. Waar we in 40/45 nog het excuus hadden dat we leefden onder de bezetting door Nazi-Duitsland, doen we het deze keer helemaal zelf. Ik heb het uiteraard over de verplichte corona pas die het begin inluid van de QR maatschappij wat we als een voorzet kunnen zien voor een social credit score systeem zoals we het al in actie kunnen zien in China.

 

Vandaag zaterdag 25 september 2021 zal de geschiedenisboeken in gaan als de dag dat de medische apartheid in Nederland haar intrede deed en een feit is. Hoe het verloop zal zijn hangt af van ons en hoever ons verzet strekt. Gaan we net als de laffe NSB'ers in 40/45 braaf meeslijmen met de heersers en hopen we zoveel mogelijk buiten schot te blijven tijdens de uitvoer van hun "Build Back Better" plannen, beter bekend als de Great Reset, of gaan we in het verzet en voorkomen we dat deze onzalige plannen voet aan de grond krijgen in ons land? Getuige het feit dat we het land zijn van kliklijnen, wegkijken en in ontkenning achterover leunen, vrees ik het ergste.

 

Van nature ben ik een optimist en ik zie doorgaans mogelijkheden waar anderen slechts problemen zien, maar ik ben ook een realist en moet bekennen dat hoewel ik wel degelijk nog steeds mogelijkheden zie, ik ook zie dat het merendeel van de bevolking een dermate gebrek aan ruggengraat heeft dat ik me afvraag of het nog wel mogelijk is om deze kansen te grijpen en daarmee het tij te keren. De wakkeren onder de bevolking zijn nog steeds in de minderheid en de grote slapende massa leeft nog steed in staat van ontkenning en gaat mee in de leugens van een hele kleine minderheid die ons dit op wil leggen. Er is geen betere slaaf te vinden, dan een slaaf die denkt dat hij of zij vrij is en daarmee zijn de slapende massa's the "useful idiots" van de neo communisten, die het vuile werk opknappen voor Klaus Schwab en zijn aanhang.

 

Tegen deze slapende massa zou ik willen zeggen; haal uw kop uit het zand en kijk om u heen! Zie alle voortekenen zoals we die ook zagen in 40/45 weer opduiken wereldwijd. U vindt de vergelijking met die periode walgelijk en u vindt dit niet te vergelijken met de jodenvervolging tijdens de tweede wereldoorlog? Sta mij dan toe u de schellen van de ogen te halen met een aantal feiten:

 

Razzia's en vervolging 

 

Artsen die zich bezighouden met het daadwerkelijk genezen van Patienten worden vervolgd en uit hun pand gesleurd door de bruinhemden in Frankrijk en in Nederland(zie video hieronder) en Australie krijg je de politie aan je deur als je ook maar overweegt te gaan protesteren of wanneer je openlijk kritiek uit op het huidige (wan)beleid(zie de tweede video hieronder). 

Iedereen die de afgelopen maanden een beetje om zich heen heeft gekeken en niet alleen de propaganda van de reguliere media volgt heeft kunnen zien hoe de vergelijkingen met de jaren 40/45 steeds treffender worden. U bent nog steeds niet overtuigt? In dat geval, sta me toe u meer overeenkomsten te tonen:

 

Uitsluiting en tweederangs burgers

 

In Australie zijn mondkapjes verplicht en wanneer u zonder wordt betrapt bent u het haasje. Wilt u weten wat er dan gebeurd? Bekijk dan deze video

Kunt u mij vertellen wat het verschil is met 40/45?

Iets dichterbij in Italie draagt de regering particuliere bedrijven op om niet gevaccineerde werknemers niet te betalen maar ze te registreren als ongeoorloofd afwezig want ze kunnen immers het vaccin nemen. In Spanje, Frankrijk en sinds vandaag dus ook in Nederland kom je vrijwel nergens meer binnen zonder bewijs van goed gedrag in de vorm van een QR code. Men kan net zo goed een bordje aan de deur hangen met verboden voor ongevaccineerden en wat is dan het verschil met die bordjes uit 40/45?

 

Het flinterdunne verhaal van de (R)overheid

 

De "Usefull idiots" die vadertje staat nakraaien bleren in koor dat je dan maar gewoon die prik moet nemen, want die is er om jezelf en anderen te beschermen, zien niet in dat deze bewering volledig mank gaat want indien u gevaccineerd bent zou u beschermd moeten zijn tegen ernstige complicaties door Covid, maar u kunt het nog steeds oplopen, en doorgeven. Sterker nog Gevaccineerden zijn net zo  besmettelijk als niet gevaccineerden wanneer het aankomt op de zogenaamde "Delta" variant van Covid en Israel en het VK tonen aan dat het merendeel van de opgenomen Covid patienten gevaccineerd is. Kortom, indien u gevaccineerd bent, dan bent u niet beschermd en aangezien u ook covid nog steeds kunt oplopen en doorgeven beschermd u er ook niemand anders mee. Wat blijft er dan nog over van de propaganda van vadertje staat?  

 

Ook RIVM, OMT, Rutte en de Jonge weten dit en toch pushen ze verder. Dan kan de enige reden die nog overblijft controle zijn. De wens om controle uit te kunnen oefenen op u en dat gaat zoveel makkelijker als uw leven met behulp van een QR code aan of uit te zetten is. De feiten zijn zoals u hierboven kunt zien dat de redenen die worden opgegeven door de (R)overheid en braaf nageblaat door de reguliere media niet kloppen en dan wordt duidelijk dat deze QR code maatschappij de opmaat is naar een volwaardig social credit systeem Chineze stijl! 

Iedereen die dit wel ziet, moet beseffen dat niets doen gaat leiden tot bovenstaande. We moeten nu in actie komen of dictatuur accepteren. 

 

 

*Dit artikel wordt u gratis en zonder advertenties aangeboden door Urubin Social.
Indien u net als wij voorstander bent van vrije informatie en tegen censuur, overweeg dan een kleine donatie zodat wij deze dienst gratis kunnen blijven leveren. Iedere bijdrage hoe klein ook helpt ons het platform in de lucht te houden!
Klik hier om een donatie te doen en klik hier om ook lid te worden van het enige echte censuurvrije Social Media Platform van Nederland!

 

September 25, 2021