Een bericht aan iedereen die op Facebook een groep of pagina beheerd

U beheerd of bent eigenaar van een groep op Facebook, of bent u de beheerder of eigenaar van een bedrijfspagina op dat platform? Dan is de kans groot dat u al eens tegen de restricties van Facebook bent aangelopen.

Wellicht zijn er al eens berichten uit uw groep of van uw pagina verwijderd door de "Facebook poltie", of zijn er al eens beperkingen opgelegd aan uw groep wegens het verspreiden van onwelgevallig nieuws, nadat een corrupte fact checker deze als onjuist, onwaar of schadelijk had aangemerkt? Misschien is zelfs uw hele groep of pagina al eens verwijderd door Facebook, al dan niet tijdelijk?

Ik weet zeker dat velen op Facebook bovenstaande herkennen en net als Facebookgebruikers die dergelijke sancties opgelegd krijgen bent u ook meer dan welkom op Urubin Social. 

Bij ons kunt u net als op Facebook groepen en pagina's aanmaken. Het verschil is dat wij ons niet bemoeien met uw berichten, geen sancties opleggen en ook geen groepen verwijderen zolang deze zijn toegestaan binnen de wet. Het is daarom ook verstandig om ook bij ons een aanwezigheid op te zetten, zelfs als uw groep(en) en pagina(s) op Facebook nog werken, zodat u altijd een platform heeft om op terug te kunnen vallen wanneer Facebook besluit de stekker uit uw groep(en) en pagina(s) te trekken.

Ik hoop oprecht dat u dit advies ter harte zult nemen en dat ik u binnenkort mag begroeten op 

Urubin Social

P.S.

Bent u geen beheerder van een groep of pagina maar zit u wel in een groep of zelfs meerdere groepen? Dan zou ik het heel erg waarderen als u de beheerder(s) van die groep of groepen dit artikel zou willen laten lezen!

August 23, 2020