• nog 1 week afzien, dan rust en alles gaan oppakken wat is blijven liggen! En nu urubin.nl een feit is en het platform verrassend in opmars is lijkt het mij ook een goed idee om urubin ook analoog toegankelijk te maken. Daar komt het Linux Kennis Computer Centrum om de hoek kijken met fysieke bijeenkomsten in geheel Nederland en in de toekomst ook daarbuiten. Gratis! Maar niet voor niets. Tegen eenzaamheid, commercie. De computer en andere multimedia-apparaten zijn om mee te werken en niet om geld aan te verdienen. Openbaar en kosteloos ( de software althans) Doe mee en heb je geen computer? Dan kom je ons toch tegen! Voor de mens en zijn mening! mvg dr.snuggles

  willem sikkema heel goed

  zodadelijk weer een fysieke bijeenkomst van het LKCC ( Linux kennis Computer Centrum) We zijn bezig het TUX-Boek in de markt te zetten. Ondertussen beantwoord mijn team, de vragen van pc gebruikers, telefoongebruikers en wordt er ook nog praatje POT gedaan. De oudste gebruiker is 79, de jongste 12 jaar.

  Diversiteit in vragen, diversiteit in kennis. Maar 1 ding is de rode draad. DE GEBRUIKER OVERSCHAT ZICHZELF! Zelfs de basis handelingen worden zo uitgevoerd dat het pc problemen veroorzaakt.

  Na een sessie is er weer geld bespaart, kennis opgedaan en een herinnering toegevoegd die ontuitwisbare indrukken geeft. Onbetaalbaar! Maar daar zijn we vrijwilligers voor!

  Gratis! Maar niet voor niets is het motto!
  https://fijnjetezien.nl/berichten/de-scholen-zijn-begonnen