De weg naar vrijheid - Deel 2

 

Welkom bij het tweede deel van deze serie. Heeft u het eerste deel gemist? Klik dan hier om u even bij te lezen, want dan zal dit tweede deel veel beter te bevatten zijn.

In dit deel en de hierop volgende delen gaan we in op de apps die we gebruiken om geldstromen te genereren die we kunnen gebruiken om bit en alt coins aan te schaffen en daar dan weer meer geld van te maken. In dit deel beginnen we met de belangrijkste app om mee te beginnen wanneer je geen budget hebt om te investeren en dat is Stormgain.

 

Wat is het?

 

Stormgain is een beurs, waar je crypto valuta kan kopen en ermee handelen, dat op zich is niets bijzonders, maar ze bieden een feature die ze uniek maakt en dat "Cloud"mining. Bij cloudmining maak je gebruik van "gehuurde" machines die bitcoin minen en bij Stormgain mogen de leden dat gratis en voor niets! Zodra je bent ingeschreven bij Stormgain en de app hebt geinstalleerd kan je beginnen met minen. Van Stormgain krijg je voor het aanmelden $3 tegoed en de rest moet je erbij minen tot je een bedrag van $ 10 bij elkaar hebt wat het minimum is om op te nemen. Eenmaal opgenomen kan je dat tegoed niet uit laten keren maar kan je het wel gebruiken om te handelen en de winsten die je maakt kan je wel degelijk uit laten keren, of investeren, waar we iets verder in dit deel op terug komen. Voor nu houden we ons even bij het minen want het zal een aantal dagen/weken duren voor je $10 bijelkaar heb gemined. De snelheid is afhankelijk van wat de Bitcoin koers doet; stijgt deze gaat het minen sneller en daalt deze dan duurt het langer. 

 

Wat te doen in de tussentijd?

 

Nu we aan het minen zijn kunnen we even niets meer doen om geld en/of crypto te verdienen, op Stormgain maar die tijd kunnen we goed gebruiken door het test account in te schakelen waarin je fictief kan traden om zo de fijne kneepjes te leren zodat je straks vliegend de startblokken uitgaat wanneer je eerste $ 10 binnen is. Ook heeft Stormgain vele leerzame instructievideos om het traden goed onder de knie te krijgen. Zo komen we goed beslagen ten ijs en hebben we de beste kans om goed te verdienen direct vanaf de start. 

 

$10 gemined en opgenomen, en nu?

 

Nu we een budget hebben van $10 die we hebben gemined en opgenomen kunnen we echt gaan traden. De vorm van traden die we hier doen is futures trading wat simpel weg neerkomt op het investeren van je geld in een bepaalde coin waarvan je verwacht dat deze gaat stijgen. Dat traden gebeurd met een hefboom zodat we sneller winsten(maar ook sneller verlies) kunnen maken. Met $10 zijn we op Stormgain gelimiteert tot een hefboom van 5 wat betekend dat je tot 5 x meer winst of verlies maakt met de trade. Dit is ook de meest veilige vorm, vooral als je net begint met handelen. De truuk is erop te blijven zitten en zodra je winst hebt ook al is het maar een paar centen de trade te sluiten en deze te nemen. Zo groeit je investeringskapitaal bij succesvol traden met centen tot je een bedrag van $15 bereikt waarna je ook hogere hefbomen tot 300x kan gebruiken.

 

Hoe het mij de eerste keer verging met mijn $ 10 was: Ik handelde met x5 hefbomen en had binnen 2 uur $ 15 met drie trades waarna ik een hefboom 300x gebruikte met Bitcoin wat $ 33 winst opleverde in 5 minuten! Vervolgens ben ik op veilig gaan traden met meerdere x5 trades op verschillende valuta tot ik $ 55 had wat ik heb gebruikt om bitcoin  te kopen. Deze heb ik naar Youhodlr gestuurd waar het me netjes elke week 4,8% rente oplevert. Tijdens het treden ben ik gewoon door blijven minen bij Stormgain en kon een  tijdje later mijn tweede $10 bij laten schrijven om mee te handelen en zo verder. Momenteel staat er ongeveer $200 bij Youhodlr en heb ik verdere winsten gebruikt om andere geldstromen op te zetten waar ik in de komende delen op terug kom en toe ga lichten.

 

Tot slot:

 

Het laatste wat je moet weten is dat hoe meer handelsvolume je bij Stormgain hebt staan hoe sneller het minen gaat. Vanaf een volume van $ 150 gaat het echt sneller en ik ben weer hard op weg om dat bedrag bij elkaar te traden. 

 

Hiermee zijn we aan het einde gekomen van deel twee van deze serie. In de komende delen gaan we Coinbase en Blox nader onder de loep nemen. Dank voor het lezen en graag tot de volgende keer bij deel 2 waar we de genoemde Apps weer verder onder de loep gaan nemen! 

Voel u vrij om te reageren onder dit artikel(Account op Urubin vereist)

 

*Dit artikel wordt u gratis en zonder advertenties aangeboden door Urubin Social.
Indien u net als wij voorstander bent van vrije informatie en tegen censuur, overweeg dan een kleine donatie zodat wij deze dienst gratis kunnen blijven leveren. Iedere bijdrage hoe klein ook helpt ons het platform in de lucht te houden!
Klik hier om een donatie te doen en klik hier om ook lid te worden van het enige echte censuurvrije Social Media Platform van Nederland!

 

 

 

August 15, 2021