De weg naar vrijheid - Deel 1

 

Welkom bij dit eerste deel van een hele serie die ik ga publiceren. Vrijheid is een woord wat je veel hoort onder de "wakkere" mensen, maar er zijn er maar weinig echt vrij. In de huidige wereld is echte vrijheid vrijwel onmogelijk om te bereiken, behalve als je geld hebt. Voor wie vermogend is openen zich alle deuren als vanzelf en kunnen ze dat vermogen zelfs gebruiken om nog rijker te worden in tegenstelling tot de gewone man die daadwerkelijk een prestatie moet leveren wil hij of zij betaald krijgen en dan ook maar net genoeg om van te leven, daar zorgen de belastingen en accijnzen wel voor. Ons geld voor ons laten werken is daarom voor slechts weinigen weggelegd niet waar? NIET WAAR! Het kan wel, als je het maar wilt zien en vooral de discipline opbrengt het ook daadwerkelijk uit te voeren.

In deze serie ga ik verslag doen van mijn avontuur in Crypto valuta! Met een inleg van 0 euro is het me al gelukt een kleine € 250 euro te maken in een paar maanden tijd en het gaat steeds sneller. Voor wie mee wil doen zal ik in dit eerste deel de stappen van het begin tot nu uitleggen, dus laten we geen tijd meer verspillen aan introducties maar beginnen aan de weg naar vrijheid! 

 

Geen budget maar toch Crypto!

 

Zoals gezegd heb ik geen investeringsbudget tot mijn beschikking dankzij de effecten van de Plandemie en dus moest ik kijken naar manieren om Crypto valuta te krijgen zonder daarvoor te betalen. Minen is dan het eerste wat in beeld komt: Zelf je coins minen, maar hoewel zeer zeker mogelijk werkt het toch net even anders dan ik aanvankeljk dacht! 

 

Wat is minen? 

 

Je hebt er waarschijnlijk veel over gehoord, maar hoe werkt mining nu precies? Wat doen miners en waarom zijn ze zo belangrijk voor de veiligheid van het netwerk? Kortgezegd zijn miners degenen die de transacties op het netwerk controleren en toevoegen aan de blockchain. Ze verzamelen een bundeltje van transacties in een block of blok en zetten vervolgens hun computer aan het werk in de hoop dat deze als eerste de oplossing te vinden die nodig is voor de publicatie van het blok. Ben jij de eerste die het blok met een geldige oplossing publiceert? Dan krijg je een beloning in de vorm van nieuwe cryptocurrency. Daarom wordt dit proces ook wel mining genoemd; het is de manier waarop nieuwe bitcoins en andere cryptocurrencies ontstaan.

 

Minen zonder budget

 

Om zelf te minen heb je behoorlijke zware apparatuur nodig die ook de nodige stroom trekt. Het is dus alleen handig om het in het heel groot te doen om er echt mee te verdienen. Dat was voor mij niet zo handig(geen budget voor extra hardware enzo..) dus keek ik verder en stuitte op "cloud mining" waarbij je in principe hardware in de cloud gebruikt om te minen. Klinkt technisch maar stelt niets voor en het kan echt gratis! Er zijn twee legitieme bronnen voor cloud minen die ik gebruik. Ik ga ze in volgorde noemen en beschrijven. Dat  is belangrijk en het waarom zal u snel duidelijk worden.

De eerste is een app genaamd Stormgain. Met deze app kunt u handelen in Crypto, maar als lid mag u gratis gebruik maken van hun servers en hoe meer u handelt hoe krachtiger de apparatuur en hoe sneller dat minen gaat. Bij het inschrijven krijgt u gelijk $3 en dan moet u er zelf nog even $7 dollar bij minen om het te kunnen opnemen naar uw Wallet vanwaar u het in kunt zetten om te handelen(Dat handelen licht ik in een volgend deel verder toe). Het geminede tegoed kunt u niet uit laten betalen maar de handelswinsten wel. Zo verdiende ik na mijn $10 te hebben gemined geld en kon dat geld gebruiken om $1 uit te geven aan een hele belangrijke andere app de Crypto Tab Browser Pro. In de app store kost deze app eenmalig € 0,59 maar dan heb je een op Chrome gebasseerde browser die kan minen. Op Windows pc's kan dat door de CPU van de pc te gebruiken en op Android en iOS krijgt u een basis account op hun Cloud. Daar is ook die € 0,59 cent voor want voor Windows is de app gratis. De geminede Bitcoins(Deeltjes van een Bitcoin genaamd Satoshi's) kunnen wel degelijk worden opgenomen en vervolgens naar een Wallet worden gestuurd.

Met bovenstaande hebben we de basis om aan Crypto valuta te komen. Stormgain voor het risicovol handelen met zelf geminde Valuta(USDT) en Crypto Tab Browser Pro voor een stabiele stroom Bitcoin.
In volgende delen zal ik nog uitgebreid ingaan op hoe ik beide apps gebruik om er maximaal winst mee te maken, voor nu volstaat het voor het eerste deel om vast te stellen dat deze twee apps de basis zijn voor een stabiele stroom Crypto valuta, maar dan? Wat doe je er dan mee?

 

Wallets en Exchanges

 

Naast de apps om Crypto valuta te genereren hebben we ook plekken nodig waar we wat met deze valuta kunnen doen. Hiervoor gebruik ik Coinbase, Blox en Youhodlr en terwijl ik dat doe verdien ik er ook nog wat mee want door een account bij Coinbase te nemen krijg je gratis Crypto valuta onder het motto learn and earn waar door korte filmjes je uitleg krijgt over de diverse Alt coins die er zijn en wat ze doen en krijg je een paar dollar (Tussen de $3 en $9 per coin) na het geven van het juiste antwoord(de Quiz). Zo leverde me dat al meer dan $ 60 op die ik heb omgezet naar Bitcoin en heb doorgestuurd naar Youhodlr wat zich het best laat omschrijven als een gedecentraliseerde bank waar je rente krijgt over gestalde Crypto valuta en tegen rentepercentages waar geen bank tegenop kan! Zo krijg ik 4,8% op Bitcoin, 12,3% op USDT en 5% op Etherium wat nu nog maar resulteert in centen per week maar naarmate de hoeveelheid Cryptovaluta groeit zullen deze centen dollars worden en uiteindelijk een passieve inkomsten bron vormen waarmee ik al mijn online projecten zoals Urubin kan betalen zonder nog donaties nodig te hebben (Dat is mijn eerste doel van dit avontuur en de verwachting is dat ik eind dit jaar zover zal zijn.). Om het voor iedereen die nu pas met Crypto begint helder te houden ga ik hieronder uitleggen wat deze Apps precies zijn en doen

 

Coinbase

Coinbase is een beurs waar je cryptovaluta kan kopen, verkopen en stallen. Je krijgt er dus gelijk een wallet voor de meest voorkomende valuta en met Coinbase kan je ook Crypto naar andere wallets sturen dus je kan er ook voor dingen mee betalen,maar veel belangrijker doorsturen naar Youhodlr! Ook is het mogelijk Je Cryptovaluta om te zetten naar andere coins wat handig is maar ook zeer lucratief(wat ik zal toelichten in komende delen. Hier kunt u zich aanmelden bij Coinbase

Youhodlr

Hodln in de crypto wereld is wat sparen is bij de fiat banken en een veel meer winstgevende bezigheid dan geld sparen bij welke bank dan ook. Met rente tarieven tussen de 2% en 12,3%, (afhankelijk van welke valuta je hebt) uitgekeerd per week kunnen banken met hun negatieve rente hierbij niet in de schaduw staan! Hier kunt u zich aanmelden voor Youhodlr

Blox

Blox is wat ik Coinbase light noem. Je kan er Crypto kopen en verkopen, maar je krijgt in plaats van een Wallet een kluis waarin je geld kan storten en opnemen. Je kan dus geen crypto naar andere wallets versturen. Waarom ik Blox dan toch gebruik? Omdat je bij inschrijving gelijk € 10 krijgt om mee te handelen en deze ook opneembaar is. Er staat inmiddels al €50 voor mij bij Blox en hoe meer ik handel hoe meer dat aangroeid en dat geld kan ik dan weer opnemen en naar Coinbase boeken om er Crypto mee te kopen die ik uiteindelijk ook weer naar Youhodlr kan sturen en zo groeit het door de rente aan. Hier kunt u zich aanmelden voor Blox  Gebruik code: 5D85-DCCB-7D3K (De code moet je mét de streepjes invoeren) en ontvang €10 om mee te starten

Opmerking: Met bovenstaande apps kan je nog veel meer en dat zal ik behandelen in komende delen van de weg naar vrijheid.(vooral blijven volgen dus 😁) 

 

Samenvatting:

 

Door gebruik te maken van Cloud mining diensten genereren we gratis Crypto Valuta wat we kunnen stallen op Crypto beursen als Coinbase en vermeerden via diensten als Youhodlr. Ik maak gebruik van specifiek deze diensten om dat deze legitiem zijn en aangesloten bij alle regulerende instanties van de EU en VS en sommigen zoals Coinbase zijn zelfs beursgenoteerd waardoor je ervan verzekerd kan zijn dat je valuta veilig staat en deze diensten niet zomaar verdwijnen. Wanneer je gebruik maakt van de in dit artikel geplaatse links ontvang ik een kleine commisie waarmee je Urubin steunt. Het kost je niets maar wordt erg gewaardeerd. Dat is een leuke extra waar u zelf ook gebruik van kan maken door deze diensten bij vrienden, familie en kennissen aan te bieden en ook een commisie te ontvangen wat uw crypto verzameling nog harder zal laten groeien. En voor diegenen die nu zeggen "Ja maar dat soort diensten zijn dus door de (R)overheid gereguleerd dat is toch geen vrijheid? Dat klopt maar het is ook nog maar de eerste stap naar de vrijheid en zeer zeker niet het eindstation. Blijf deze serie lezen en ook dat zal u duidelijk worden 😁

 

Gefeliciteert u heeft het overleefd en het einde bereikt van De weg naar vrijheid - deel 1! Dank voor het lezen en graag tot de volgende keer bij deel 2 waar we de genoemde Apps weer verder onder de loep gaan nemen! 

Voel u vrij om te reageren onder dit artikel(Account op Urubin vereist)

 

*Dit artikel wordt u gratis en zonder advertenties aangeboden door Urubin Social.
Indien u net als wij voorstander bent van vrije informatie en tegen censuur, overweeg dan een kleine donatie zodat wij deze dienst gratis kunnen blijven leveren. Iedere bijdrage hoe klein ook helpt ons het platform in de lucht te houden!
Klik hier om een donatie te doen en klik hier om ook lid te worden van het enige echte censuurvrije Social Media Platform van Nederland!

 

 

 

August 01, 2021

Fien Hond Ik zou als eerste stap eerder adviseren aan iedereen om zoveel mogelijk cash te gaan gebruikenm, maar goed minen kan altijd en handig dat iemand dat al heeft uitgezocht

Everwijn Overberg Ik denk niet dat we aan digitaal geld gaan ontkomen en dan is het maar goed dat er decentrale oplossingen zijn die de controle niet bij (R)overheden of andere entiteiten leggen.